Sæt din bolig til salg med hjælp fra Boligstep.dk's salgsguide

Skal du sælge bolig, anbefaler vi at du benytter tjenesten på https://maeglerinfo.dk, hvor du meget nemt kan invitere 3 lokale ejendomsmæglere, så du modtager forskellige boligvurderinger, og kan bedømme hvilken mægler der passer dig bedst.

På Boligstep.dk kan du nemt og ganske gratis sætte din bolig til salg og herved spare tusindvis af kroner i ejendomsmæglersalær, det tager kun 5 minutter.

Annoncen præsenterer din bolig på en detaljeret og overskuelig måde for mulige købere.

Interesserede købere vil besøge din annonce, hvor de blandt andet kan se beliggenhed, salgspris og evt. billeder af boligen. Der er også mulighed for at købere kan regne på den månedlige ydelse, ved køb af netop din bolig. Hvis du efter noget tid, ønsker at rette din annonce eller tilkøbe produkter, kan dette gøres ved at logge ind på forsiden.

Boligstep.dk har desuden et køberkartotek med mere end 10.000 potentielle købere fra hele landet. Din boligannonce bliver markedsført mod alle interesserede personer i vores kartotek.

Da det at handle fast ejendom i mange tilfælde er en tillidssag, er det vigtig, at du som sælger laver en meget grundig og ærlig præsentation af din bolig. Boligstep.dk er også af den opfattelse, at billeder sælger langt bedre end ord, så upload hellere et billede for meget, end et for lidt. Samtidig er det vigtigt at du undersøger lokalmarkedet og sætter en realistisk pris på din bolig.

Fremvisningen er ligeså vigtig som den online præsentation af din bolig. Det er her vigtig at du får en god dialog med køber om dennes tanker og behov. Fortæl om alle de positive ting der er ved ejendommen, fortæl også gerne om de negative ting ved ejendommen, men fremhæv dem på en positiv måde, ved at fortælle om de planlagte forbedringer, derved fremhæver du mulighederne for køber.

Efter megen erfaring er der ikke noget konkret facit på hvordan en bolig sættes til salg, men her på sitet forsøger vi at guide dig til et problemfrit boligsalg - se punktet til højre "4 trin til salg af bolig".

 


 
Sælgers ansvar

Som udgangspunkt er det sælgers ansvar, at få udarbejdet købsaftale, det lovpligtige energimærke og evt. tilstandsrapport samt indhente tilbud på ejerskifteforsikring.

Skal du tjekke priser på tilstandsrapporter kan læse mere på tilstandsrapportpriser.dk