Er Amager dit nye hjem?

Amager, tyg lige lidt på den. Der er så mange skønne associationer med amager. Hyggelige gåture Amager Fælled, gode gastronomiske oplevelser på et hav af cafeer og restauranter enten langs vandet i på små hyggelige gader og stræder, eller en tur på stranden og få badet i vandet. Det lyder lækkert, ikke? Samtidig er det  ikke mere end en kort cykeltur til centrum.

 

Hvis du ønsker at bo på Amager, så har du både mulighed for at købe en store lækker herskabslejlighed, en mindre, men stadig hyggelig, Københavner lejlighed eller et hus midt i byen. Der er med andre ord plads til alle typer af boliger og dermed også alle typer af boligejere på Amager. Da Amager er en af de bydelene i hovedstaden, koster det selvfølgelig en god slat penge at investere i en bolig på netop Amager. Og over de seneste år er priserne blot steget og steget, men det viser sig ofte, at være en god investering at købe en bolig i København, og i dette tilfælde på Amager. Der er både de store landsdækkende og kendte ejendomsmæglerkæder som blandt andet Nybolig, DanBolig, EDC og Home, men der er også nogle små mindre kendte lokale ejendomsmæglere, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig på Amager. Der er fordele og ulemper ved både de store og de små ejendomsmæglerforretninger, så det er derfor en god idé at få snakket med et par stykker, så de kan finde den helt rigtig bolig til dig og din familie, hvad end det er en stor eller lille lejlighed eller et hus midt i byen.

 

Sælg din bolig på Amager og spar penge

Hvis du derimod beslutter dig for at skulle sælge din ellers elskede bolig på Amager, skal du ligeledes have fat i en ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med boligsalget. Det er en rigtig god idé, hvis du finder den rette ejendomsmægler på Amager, der matcher dine behov og krav til boligsalget. Med valget af den helt rette ejendomsmægler, kan du også spare dig selv for en masse penge. Hvis der en god kemi mellem dig og din mægler, og I begge har gjort klart hvilke forventninger i har til boligsalget, anbefales det at I forhandler nogle gode gebyrer og salærer, som ikke koster dig alt for mange penge selv. Oftest kan der forhandles med de flere ting, og det kan ligeledes ske, at du kan forhandle dig til en ”ingen salg, ingen salærer”-tilgang, hvor du kun skal betale salærer til mægleren, hvis han eller hun sørger for at få solgt din bolig.

 

Der kan være mange små tips og tricks, som kan hjælpe dig til at få øget prisen på din bolig og dermed tjene flere penge på det. Det hele starter med at du opnår en god og passende boligvurdering. Den helt rigtige boligvurdering er med til at sikre dig, at din bolig bliver solgt, men hverken til en alt for lav pris eller på alt for lang tid.

 

Du kan altid læse meget mere om Ejendomsmæglere på Amager eller om hvilke forudsætninger der er for, at du kan opnå den bedste boligvurdering.