Boligadvokat24.dk

Boligadvokat24.dk er etableret i 2014 af Jesper Graff.

Firmaet har siden etableringen oplevet en markant vækst og beskæftiger i dag mere end 10 personer på kontorerne i Århus og København. Firmaet arbejder udelukkende med køb og salg af fast ejendom, og har opbygget høj grad af ekspertise indenfor bolighandel.Sælgerrådgivning

Har De fundet en køber uden brug af ejendomsmægler og er De blevet enig om kontantpris og overtagelsesdag med køberen, kan firmaet hjælpe Dem med resten.

Boligadvokat24 hjælper Dem igennem hele købet, og hjælper med at fremskaffe de nødvendige dokumenter til brug for handlen, herunder tingbogsattest, servitutter, kommunalt oplysningsskema, BBR-meddelelse mv. og udfærdiger købsaftalen som sendes til købers advokat. 

Boligadvokat24 forhandler aftalegrundlaget på plads med købers advokat, og indhenter deres underskrift på købsaftalen.

Boligadvokat24 sikrer desuden, at berigtigelsen af handlen, som forestås af købers advokat, forløber gnidningsfrit og at skødet bliver tinglyst som det skal, samt at banken indfrier deres eventuelle lån i ejendommen, og at et eventuelt provenu bliver frigjort til Dem. 

Når skødet er lyst, kontrollerer Boligadvokat24 at refusionsopgørelsen er korrekt og afslutter og afregner sagen overfor Dem.

 

Kontakt Boligadvokat24.dk her.