Boligstep.dk's handelsbetingelser

 

Persondata politik

Indsamling af persondata, herunder: Navn, adresse, postnummer, tlf samt e-mailadresse, sker med henblik på levering af køb.

Personlige data opbevares i op til 5 år, idet regnskabsloven stiller krav herom. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Når du handler hos Boligstep.dk vil du blive registreret i vores kundebase og logfil. Dette gøres af rent administrative årsager. Ingen personlige oplysninger vil blive videregivet til tredjepart uden samtykke.

Leveringsbetingelser

Tilkøbsprodukterne på Boligstep.dk bliver leveret til dig, så snart din betaling er registreret hos os.

Fortrydelsesret

Produkterne på Boligstep.dk er tjenesteydelser - altså ikke en fysisk standardvare. Der gælder derfor ifølge loven ingen fortrydelsesret.

Dog ydes der 14 dages fortrydelsesret på fysiske til salg skilte, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen ubrugt, og altså i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Betalingsbetingelser

Alle priser er angivet i DKK inkl. 25 % moms. Betaling kan ske med Dankort, Visa/Dankort.

Betaler du med Dankort, sendes kortoplysninger i kodet form til PBS, som godkender betalingen. Vi modtager på intet tidspunkt dine kortoplysninger. Din betaling registreres med det samme hos PBS, og din ordre igangsættes straks. Beløbet bliver hævet på din konto i løbet af 1-3 hverdage.

Ansvarsfraskrivelse

Boligstep.dk gennemfører ikke undersøgelser af rigtigheden af de indtastede oplysninger i en boligannonce. Kunden er alene ansvarlig for de oplysninger, informationer og billeder, der er anført på boligannoncerne. Boligstep.dk kan ikke gøres ansvarlig for indholdet heraf. Endvidere forbeholder Boligstep.dk sig ret til at afvise emner, der ikke overholder betingelser eller på anden måde er krænkende. I sådanne tilfælde vil Boligstep.dk ikke refundere afholdte omkostninger.

Rettigheder

Alle boligannoncer der er offentliggjort på Boligstep.dk må ikke benyttes på andre hjemmesider, hverken i privat- eller erhvervshenseende.
Boligsælger skal til hver en tid overholde de krav der er i forhold til brug af billeder samt rettighederne heraf. Boligstep.dk henviser til at boligsælger kun uploader egne billeder af salgsboligen, eller sikre sig at de rette rettigheder overholdes.