Om Boligstep.dk

Boligstep.dk opererer med idéen om, at det er vigtigt med et godt udstillingsvindue for dem, som selv vil sætte deres bolig til salg - og at dette udstillingsvindue skal være til at betale for alle.

På Boligstep.dk finder du villaer, ejerlejligheder, grunde mv. som udbydes til salg af privatpersoner. Du kan klikke direkte ind på en landsdel, kommune, postnummer eller by, for at se alle boliger og grunde, der er til salg netop nu, hvilket gør søgningen nem og overskuelig.

 Boligstep.dk for både købere og sælgere

Boligstep.dk er et elegant udstillingsvindue der, foruden boligkøbere, henvender sig til boligsælgere, der selv vil stå for fremvisning og boligsalg. For jer er boligstep.dk hjælpen til en tidssvarende bolighandel udenom ejendomsmægleren. Vi anbefaler dog altid at fagfolk står for papirarbejdet i en bolighandel - se under punktet boligadvokat.

Som sælger opretter du selv din boligannonce med billeder og tekst. Annoncen kan altid justeres undervejs - både med hensyn til billeder, tekst, tilkøb og pris.

Som køber kan du følge de annoncerede boliger. Du kan via den enkelte annonces kontaktoplysninger kontakte boligsælgeren. Finder du en bolig, som du ønsker yderligere oplysninger om, klikker du på "kontakt sælger", hvor sælgers telefonnummer findes. Alternativt kan du udfylde en kontaktformular, der sendes direkte til sælger.

Boligstep.dk samler det private boligmarked og udstiller boliger fra de største uafhængige boligsites i Danmark. Dette gør det nemt og overskueligt for dig som køber at søge blandt de mange boliger til salg privat. Du har ligeledes mulighed for at melde dig ind i Boligstep.dks køberkartotek. For dig som sælger er Boligstep.dk et flot udstillingsvindue til din annonce, så du kan få det bedst mulige boligsalg.

Boligstep.dk er bygget overskueligt op, så du nemt kan finde hvad du har brug for. Under sælger finder du en salgsguide, som hjælper dig i alle faser af en bolighandel og guider til det mest optimale boligsalg. Under køber finder du ligeledes en køberguide, som kan hjælpe dig med emner du skal være opmærksom på ved boligkøb.     
 Validitet og ansvar

For at have det største og mest overskuelige udstillingsvindue, samler Boligstep.dk både annoncer indrykket direkte på Boligstep.dk, samt annoncer fra det øvrige private boligmarked. Boligstep.dk opdaterer dagligt alle annoncer med fokus på prisændringer, annoncetekster mm., hvilket sikrer et konstant opdateret site.

Boligstep.dk indsamler og præsenterer store dele af det private boligmarked, men påtager sig intet ansvar for de oplysninger der er opgivet i annoncerne på hjemmesiden.

Boligstep.dk er udelukkende et kontaktmedie mellem boligsælgere - og købere.