Villa - 8300 Odder, Bøgelunden 6

Økonomi:

Pris:2.500.000 DKK
Udbetaling:-
Beregn ydelsen
Prisudvikling: -7%
 
Bolig m2
Grund m2
Værelser
Opført
138106942005

Lyst og venligt

Dejligt, lyst, ikke-ryger hus i børnevenligt kvarter sælges.

Indeholder: Lækkert køkkenalrum, HTH køkken med granitbordplader, rustfri hårde hvidevarer i kendte mærker, lyst alrum med glaskanap og udgang til terrasse samt åben forbindelse til stuen, som kan lukkes af med dobbelte franskedøre. HTH bryggers med granitbordplade, teknikskab, vaskemaskine og tørretumbler. Kontor (kan bruges til værelse). 2 gode børneværelser. Lille entre. Dejligt soveværelse. Lækkert badeværelse med HTH vaskarrangement, bruseniche og stort spabadekar, hvor børnene kan sidde i blød eller de voksne kan få en afslappende massage af luft- og vandyserne.

Grunden er en stor hjørnegrund lige ud til stisystemer, hvor børn bl.a. selv kan cykle i skole via. Haven er indhegnet, så hverken hund eller børn kan gå ud på vejen. Den er omkranset af hæk og lækre hybenbuske. Græsplænen er stor, plan og med masser af plads til boldspil, gynger, legehus, trampolin osv. Har du grønne fingre er der en lille urtehave i et højere niveau med flisegange, hvor man kan lave en lille gourmet-have. I haven er der blomme- og pæretræ.
For enden af indkørslen er der en carport med stort isoleret skur.

Område Hov og Odder:
Hov er en rigtig dejlig by at bo i, den har et meget aktivt lokalsamfund, som appellerer til alle aldersgrupper. Der er institutioner, købmand, Danmarks bedste slagter (kåret med guldmedalje for hans leverpostej) caféer, frisør, sportsklubber, sportshal med nyt motionscenter, hvor man kan træne billigt, og børnene opholde sig i legerummet imens. Ny svømmehal i forbindelse med Egmont højskolen. Fælleshus med spisning og aktiviteter. Dejlig lystbådehavn. Strand, skov og rare mennesker.

Odder ligger 8 km. væk, og er en af Østjyllands bedste handelsbyer. Der kan du helt sikkert få lige hvad du mangler.

Afstand til:
Århus - 30 min.
Skanderborg - 20 min.
Horsens - 25 min.

Kontakt for mere info. mvh. Trine Andersen