Villa - 5953 Tranekær, Stoense Udflyttervej 3

Økonomi:

Pris:1.195.000 DKK
Udbetaling:60.000 DKK
Beregn ydelsen
Prisudvikling: 0%
 
Bolig m2
Grund m2
Værelser
Opført
187503661905

Præsentable Landejendom tæt på skole og indkøb

Pæn og præsentabel landejendom, som kan benyttes både som helårs- og fritidshus med mange kvaliteter, bl.a. flotte afhøvlede gulve, stuklofter, store gode udhusbygninger og en flot gårdsplads.

Indeholder: Pæn entre med udgang til lyst flisebadeværelse med bruseafdeling. Fra entreen er der adgang til 2 store herskabelige højloftede stuer med flotte gulve, store flotte stukke samt brændeovn. Fra stuerne er der udgang til veranda og stor spisestue. Stort værelse. Fra den ene stue er der adgang til stort soveværelse og adgang til eget toilet.
Pænt og hyggeligt stort nyere landkøkken hvor der er udgang til stort bryggers med klinker. Bagindgang hvor der er trappe til 1. sal.

På 1. sal er der stort gavlværelse og et uudnyttet stort loft. Ligeledes er der en spændende kælder med hvælvinger og saltkar, eventuelt ideel som vinkælder.

Sidebygningerne er i godt stand og indeholder bl.a. et stort værksted, maskinhus, gildesal m.v. - rummer mange muligheder for opbevaring af campingvogne, hobby værksted eller lignende.

En sand natur perle - BØR opleves