Andelsbolig - 8361 Hasselager, Jegstrupvej 164

Økonomi:

Pris:426.000 DKK
Udbetaling:426.000 DKK
Beregn ydelsen
Prisudvikling: 0%
 
Bolig m2
Grund m2
Værelser
Opført
85-32003

Andelsrækkehus i Hasselager på 85 m2

Velholdt og billigt andelsrækkehus
Boligen er yderst velholdt – ude som inde, og fremstår i særdeles flot stand og indrettet uden spildplads. Andelsrækkehuset er på 85 m2 med et skur på 5 m2. Der er en lille forhave og baghave med terrasse og udsigt over markerne. Der er en privat parkeringsplads til boligen og stor gæsteparkeringsplads. Huset er placeret mellem to andre huse, hvorved der er en stor besparelse på varmeregningen.

Ved indgangen er der adgang til opbevaringsloft, til højre findes der et bryggers, samt et badeværelse. Til venstre er det største værelse med et dobbelt skab. Bryggers, gang og badeværelse har klinker med gulvvarme.

For enden af gangen er der en fransk dør der fører til den anden del af huset. Boligens største rum er en stor dejlig lys stue med gode indretnings muligheder og med udgang til en vestvendt terrasse. Fra stuen er der adgang til et dejligt åbent køkken med meget skabsplads og udstyret med komfur, emhætte og køleskab med fryser. Fra stuen er der også adgang til boligens andet værelse, som også har et dobbelt skab.

Andelsboligforeningen er en skøn forening i Aarhus forstaden Hasselager, bestående af 25 rækkehuse med et fælleshus, fælles redskabs og cykelskur. Foreningen spreder sig over flere aldre lige fra børnefamilier til personer i den 3 alder. Alle boliger er lige store, men er forskelligt indrettet. Foreningen har en aktiv bestyrelse med en sund økonomi samt en vedligeholdelsesplan som følges, hvilket gør at boligerne og fællesarealerne altid fremstår pæne og uden mangler.

Boligerne ligger i rolige omgivelser tæt på indkøb, skoler, institutioner, idrætsforening, busser/nærbane, stor fælles legeplads og nabo til en skøn natur, med mange muligheder. Derudover er der også nem adgang til motorvejsnettet nord/syd/vest.

Alt i alt et attraktivt andelsrækkehus, som gerne vises frem.