Andelsbolig - 2000 Frederiksberg, Peter Bangs Vej 71

Økonomi:

Pris:1 DKK
Udbetaling:-
Beregn ydelsen
Prisudvikling: 0%
 
Bolig m2
Grund m2
Værelser
Opført
96-4-

Boligen:
Lejligheden ligger på 3. sal og er øst-vest vendt, hvilket giver den masser af lys og luft. Fra stuerne er der smuk udsigt over byens tage og bl.a. zoo tårnet og Carlsberg.
En lang fordelingsgang giver adgang til samtlige rum, hvilket giver lejligheden mange anvendelsesmuligheder fx også som delelejlighed hvis man skulle ønske dette.
Lejligheden har 4 rum, og er på 96m2. To store og lyse stuer en-suite adskilt af glasdøre. Stort soveværelse med indbyggede skabe og udgang til lille altan. Mindre værelse med indbygget skab bag døren. Flot badeværelse med vaskesøjle, ny vaskemaskine og ældre tørretumbler (løsøre). Velholdt køkken fra ca. 2003 med plads til lille spisekrog. Ny opvaskemaskine (løsøre). Udgang fra køkken til bagtrappe, med adgang til gården og loftrum.
Hele lejligheden er malet i 2013 og vinduerne renoveret indvendigt i 2013.
Sælger ønsker større bolig pga. familieforøgelse.
Månedlig ydelse (uden forbrug): 11099kr.
Andelsboligforeningen er under likvidation og andelens pris er 0 kr. (Er angivet til 1 kr i annoncen). Send venligst en mail hvis du ønsker tilstandsrapport samt foreningens regnskab, vedtægter og referat af seneste generalforsamling tilsendt.
Bygningen:
Rødstensejendom med tegltag fra 1938. Opgange med dørtelefoner, fællesvaskeri, tørrerum, cykel- og barnevognskælder. Dejlig aflukket fælles gård med legeplads til børn, og med fælles faciliteter som grill, havemøbler og toiletter, desuden bordtennisrum og træningsrum. Et godt naboskab og mange børnefamilier.
Loftsrum følger med lejligheden.
Området:
Skøn beliggenhed ved rolig villavej og Peter Bangs vejs hyggelige handelsstrøg. Forskellige dagligvare- og specialbutikker samt cafeer ligger lige rundt om hjørnet, såvel som grønne områder fx Lindevangsparken og Frederiksberg Have. Ligger i gåafstand til både S-tog, metro og busser.