Andelsbolig - 2100 København Ø, Gammel Kalkbrænderivej 31

Økonomi:

Pris:-
Udbetaling:-
Beregn ydelsen
Prisudvikling: -
 
Bolig m2
Grund m2
Værelser
Opført
--4-

KVARTERET:
Lejligheden er centralt placeret på Indre Østerbro, nær Nordre Frihavnsgades handels- og cafémiljø, S-tog ved Nordhavn st., Søerne og Fælledparken. Mange gode institutioner og skoler i nærheden. På cykel har man kun små 10 minutter til Københavns strandpark ved Svanemøllen.
EJENDOMMEN:
Flot og velholdt ejendom, som er beliggende på en stille og bred gade, stort set uden trafik. Ejendommen har fjernvarme, nyere termovinduer, dørtelefonanlæg samt en stor børnevenlig gård med borde og bænke.
Andelsforeningen er en velfungerende forening (etableret i 1999), med sund økonomi og godt fællesskab. Det er tilladt at holde kat i foreningen, men ikke hund.
INDRETNING:
Lejligheden består af to sammenlagte lejligheder, der er blevet istandsat med nyt el, afrenset stuk, fuldspartlede vægge med filt. Fra hoveddøren træder du ind i entréen med en 5 x 2 meter stor fordelingsgang med indbygget garderobeskabe, og hvorfra lejlighedens store lyse køkkenalrum, 2 stuer, 2 værelser og 2 badeværelser tilgås. Der er hvidpigmenteret fyrretræsplankegulve i hele lejligheden og halogenspots indbygget i lofter i køkken, entre- og på badeværelser. Med til lejligheden hører et lille værkstedsrum på bagtrappen og 2 loftrum.
TAGTERRASSE
Tilladelse til opførsel af tagterrasse med udsigt over Øresund, er ved at blive undersøgt af andelsboligforeningen.
Efter 26 år i boligen, ønskes færre kvadratmeter. Byttes med rette bolig > 65 m2 på enten Østerbro, Christianshavn, Hellerup, København K. eller Frederiksberg.
Altan ønskes, beliggenhed på 3., 4. eller 5. sal.
Andelspris (inklusiv eventuelle forbedringe) max ca. kr. 1.000.000.
Boligafgift max ca. kr. 6000.